Кольори, текстильні експерименти і тривимірний візерунок

На Тижні дизайну в Мілані в 2018 році представлені останні пропозиції 70 міжнародних брендів. Дата проведення - 16 квітня.

 

Важливу роль в проекті цього нового видання грає колір, який від стін до тканин, що проходять через предмети меблів, повністю переробляють простір.

Кольорові і тривимірні малюнки експериментують на різних поверхнях і матеріалах: алюмінієві ланцюги, шпалери, кераміка, оксамит, звуковбирна деревна шерсть, акустичні тканини, стіни і меблі.

 

Чорний, сріблястий і синій - це кольори сотень дуже світлих анодованих алюмінієвих ланцюгів від Kriskadecor, які надають форму тривимірному малюнку на фасаді від студії Elisa Ossino.

Ідеальний синтез між матеріалом і кольоровим експериментуванням - матеріали і кольори зустрічаються і тануть, граючи на концепції тривимірності.

 

Тривимірність досліджується на кількох поверхнях: на новій колекції кераміки, розробленої Zaven для Cedit, експонується в композиціях, як картини на стінах; на вогнестійкість тканини з акустичними властивостями, розробленими Giovanardi і в моделях шпалер Texturae, які візуально розширюють простір.

Київ, як і вся Україна, завжди раді дізнатися щось новеньке разом у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.