Готель SAINT-MARC у Парижі з авторським дизайном студії DIMORE

Цей еклектичний готель з яскравими візерунками та ретро-квітами представляє поєднання епохи ар-деко з вінтажною атмосферою. Dimorestudio був обраний Design, який уособлює в собі чарівність минулих років і включає в себе новий стиль в просторі, пристосовуючись до ефектних архітектурних деталей концепції.

Париж - це місто, що живе балансом між минулим і майбутнім, яким дихають його вулиці та будівлі. Готель Saint-Marc не є винятком, оскільки він розташований в будівлі 1791 року побудови, яка зазнала серйозні соціальні та архітектурні перетворення.

Отель SAINT-MARC в Париже с авторским дизайном студии DIMORE - фото 1

У вестибюлі гостей зустрічає поєднання білого й чорного мармуру в найчистіших французьких традиціях. Витончені тони та меблі із розкішного оксамиту створюють відчуття тепла в загальних приміщеннях. Деякі аксесуари і предмети меблів були створені на замовлення, щоб зробити контраст з класичною архітектурою і присутніми елементами ар-деко.

Отель SAINT-MARC в Париже с авторским дизайном студии DIMORE - фото 2

Отель SAINT-MARC в Париже с авторским дизайном студии DIMORE - фото 3

Отель SAINT-MARC в Париже с авторским дизайном студии DIMORE - фото 4

Студія дизайну інтер'єрів, що складається з 25-ти кімнат, зробила кожну з них окремою зоною, щоб кожен відвідувач міг стати власником цього місця. Вони використовують 6-ть основних кольорів, які чергуються в кожній локації - від гірчичного до зеленого соснового.

Отель SAINT-MARC в Париже с авторским дизайном студии DIMORE - фото 6

Завдяки таким враженням цей розкішний готель є місцем, де відзначений елегантний і розважальний дух Парижа.

Київ, як і вся Україна, навчаємося, з натхненням, створюємо щось нове, трепетно оберігаючи нашу природу і продовжуємо працювати, надаючи високий рівень сервісу для Вас на сайті takeandlive.com.ua.