Суперзірка хіп-хопу Дрейк відкрив ресторан в Торонто

Підводячи підсумки року, що минає, не можна не згадати про відкриття ресторану в Торонто відомим хіп-хопером Дрейком. Канадський репер Дрейк - так само актор, ентузіаст баскетболу і представник брендів Apple і Jordan.

Суперзірка хіп-хопу Дрейк відкрив ресторан в Торонто - фото 1

Суперзірка хіп-хопу Дрейк відкрив ресторан в Торонто - фото 2

Суперзірка хіп-хопу Дрейк відкрив ресторан в Торонто - фото 3

Суперзірка хіп-хопу Дрейк відкрив ресторан в Торонто - фото 4

Чому ж не можна не згадати про цю подію? Розкішний інтер'єр в вишуканих кольорах заслуговує на особливу увагу. Насичена паркетна підлога, мармур Neo Marquina і стільці в павиних тонах підкреслюють інтер'єр ресторану Pick6, створеного дизайнером Kroeze Interieur.

Простір також може похвалитися 178 столами, великим внутрішнім двориком на 100 столів та VIP-зоною з власним баром шампанського. Меню, розроблене корейським шеф-кухарем Антоніо Парком, являє собою поєднання східної і західної кухні, включаючи такі страви, як салат з моркви і сушеної яловичини з папайї, болоньєзе і лазан'я з омарів, а також асортимент суші з ікрою.

Суперзірка хіп-хопу Дрейк відкрив ресторан в Торонто - фото 5

Суперзірка хіп-хопу Дрейк відкрив ресторан в Торонто - фото 6   

Ресторан є чимось середнім між звичайним рестораном, висококласним лаунжем і спортивним баром. Простір пропонує неперевершену, сміливу і енергійну атмосферу для гостей.

Київ, як і вся Україна, дізнаємося щось новеньке разом у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.