Стілець Solid

У предметному дизайні щороку з'являються новинки, хоча за величезну історію існування меблевої промисловості, ми розуміємо, що принципово нових предметів практично немає - дизайнери експериментують, опрацьовують ергономіку, зносостійкість, функціональність і роблять меблі більш доскональними, при цьому враховується і модні стилі в конкретний часовий період.

Стул Solid - фото 1

Стул Solid - фото 2

Стул Solid - фото 3

Стілець Solid, розроблений в 2018 р - дослівно можна перекласти, як «твердий, міцний або надійний» стілець.

Дизайн Ліонель Доейн - це міцність в точності !!!

Стул Solid - фото 4

Стул Solid - фото 5

Стул Solid - фото 6

Стул Solid - фото 7

Новий стілець, виготовлений з твердого тіка, який відомий своєю гарантованою довговічністю, є результатом синтезу традиційної майстерності і останніх технологічних нововведень в цифровому виробництві, застосовуваних до цільної деревини. Його лінії одночасно вражають міццю повністю обробленої деревини, цілісністю з'єднання спинки з обома ногами і підлокітниками, і комфортом тонко оброблених плюшевих сидінь. Solid поставляється в двох варіантах - натуральний тік і чорний тік, а подушки доступні у всіх кольорах Manutti.

Стул Solid - фото 8

Стул Solid - фото 9

Стул Solid - фото 10

Дизайн цього стільця нікого з нас не здивує, сьогодні ця форма найбільш популярна у всіх країнах світу, є відмінності в матеріалах, кольорах, варіантах обивки, але простата і зручність цього дизайну виразно займають лідируючі позиції на світовому ринку.

Київ, як і вся Україна, завжди раді дізнатися щось новеньке разом у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.