Середземний настрій

Мрійливий DAMMUSO «MARE DI NIKÀ» в Пантеллерії знаходиться в оточенні найвидатніших красот острова. Атмосфера екстер'єру вплинула і на внутрішню розслаблюючу ауру інтер'єру.

Середземний настрій - фото 1

Середземний настрій - фото 2

Середземний настрій - фото 3

Море знаходиться всього за тридцять кроків, і ще трохи потрібно пройти, щоб дістатися до знаменитої бухти гарячих термальних джерел. Перебування в цьому Dammuso - розслабляючий і захоплюючий досвід.

Середземний настрій - фото 4

Середземний настрій - фото 5

Середземний настрій - фото 6

Дорога веде до приватної парковки поруч з готелем. Вхід - дерев'яні ворота, за якими є відкритий майданчик з альтанкою з пальмового листя, яка ідеально підходить для відпочинку або читання книги. Входячи в перший DAMMUSO, є затишна вітальня, збагачена художніми творами Хіромі Масуда. Попереду - спальня з репродукціями фотографій Григорія Кольбера і повністю обладнана кухня. На іншій стороні першого DAMMUSO є великий стіл, що ідеально підходить для незабутніх обідів і вечерь з видом на море.

Середземний настрій - фото 7

Середземний настрій - фото 8

Будівля оточена терасами і невеликими садами. Також є барбекю і душ під відкритим небом. Всього кілька сходинок, і можна дістатися до другого DAMMUSO, з елегантною спальнею і ванною кімнатою, обидва збагачені фотографіями Карла Блоссфельдта.

Такі інтер'єри створюють фінальний штрих до ідеального відпочинку!

Київ, як і вся Україна, завжди раді дізнатися щось новеньке разом у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.