Перша персональна виставка присвячена роботам Патрісії Уркіола

З 19.11.2017 р - по 04.03.18 р в Художньому музеї Філадельфії проходить перша виставка робіт Патрісії Уркиола, під назвою: «Між ремеслом і промисловістю».

Первая персональная выставка посвященная работам Патрисии Уркиола - фото 1

Цікава і енергійна від природи, Уркіола легко перемикається між дизайном продукту, дизайном інтер'єру і архітектурою. Вона з легкістю може працювати з дизайном сумочок, які перетворюються в стільці для Louis Vuitton, посудом для Rosenthal або недавно відкритої готелем Il Sereno на березі озера Комо в Італії.

Первая персональная выставка посвященная работам Патрисии Уркиола - фото 2

Первая персональная выставка посвященная работам Патрисии Уркиола - фото 3

"Уркіола є частиною нового покоління дизайнерів, які використовують гуманістичний підхід до своєї роботи», - сказала Донна Корбін, Луї С. Мадейра, IV Асоційований куратор європейського декоративного мистецтва. «Вона відома тим, що вивчає можливості ремісника за допомогою нових технологій, щоб домогтися чогось знайомого, що викликає почуття комфорту ».

Первая персональная выставка посвященная работам Патрисии Уркиола - фото 4

Первая персональная выставка посвященная работам Патрисии Уркиола - фото 6

Деякі з її найбільш знакових колекцій, що виникли в результаті співпраці з кількома провідними брендами італійського і міжнародного дизайну, будуть представлені в музеї вперше. Наприклад, виставлені три стільчика Patrizia Moroso: Антитіло - вибух кольорів, отриманий пелюстками, зшитими на трикутної основі; Фіорд - «фрагмент черепашки, згладженої хвилями»; Ліло - повертає в модерністський дизайн 50-х років з його привітними формами і хроматичної палітрою.

З Cassina, де вона працює арт-директором, представлена ​​колекція Beam Sofa: жорсткий і архітектурний промінь в якості основи, на якій ви можете модулювати м'які подушки і створювати завжди різні комбінації і композиції.

У Музеї Філадельфії також можна побачити два крісла з колекцій Husk і Crinoline, реалізованих завдяки старому співпраці з B&B Italia.

Первая персональная выставка посвященная работам Патрисии Уркиола - фото 7

«Дивлячись на це крісло, ви повинні відчути стан не тільки фізичного комфорту, а й розумового», - Уркіола описує стілець Husk.

Crinoline - це рімейк класичного крісла з ротанга, виконаного з використанням двоколірних проводів з поліетилену або тканого натурального волокна.

Первая персональная выставка посвященная работам Патрисии Уркиола - фото 8

Колір, постійний елемент в роботах дизайнера, знаходить ідеальну гармонію і в кристалі, який стає майже повітряним в маленьких столиках Shimmer від Glas Italia: завдяки змінам мульти-хроматичної обробки, кольору поверхні змінюються в залежності від кута падіння світла і точки спостереження.

Первая персональная выставка посвященная работам Патрисии Уркиола - фото 9

На цій виставці можна побачити ще багато дивовижних дизайнерських робіт.

Первая персональная выставка посвященная работам Патрисии Уркиола - фото 10

Київ, як і вся Україна, завжди раді дізнатися щось нове разом з Вами на зустрічі у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.