Ludovica і Roberto Palomba

Ludovica і Roberto Palomba - це архітектори, які живуть і працюють в Мілані. Вони заснували Palomba Serafini Associati в 1994 році. Золота пара італійського дизайну, протягом більше 25 років розробляє продукти, які уникають тенденцій. Сміливий дизайн, без протиріч, рівновіддалений від надлишку в обробці і радикального мінімалізму, результат вибору цінностей і тим, а не скорочення проекту. За 25 років, вони досліджували практично всі типи меблів, наділяючи їх емоціями і функціями, ніколи не повторюючи, навіть якщо вони впізнавані.

Їхня продукція народжується надовго, не тільки на ринку, але особливо в якості компаньйонів, мовчазних і вірних в житті людей, які їх обирають, це є ключем до їх успіху.

Ludovica завжди говорить: «Я думаю, що народилася, щоб бути архітектором, всі мої спогади пов'язані з простором, деталями, будинками і світлом!».

 

У Роберто був довший шлях: «Коли я був маленьким, я мріяв попрацювати зі слонами в цирку, тому що слони - такі красиві тварини. Потім, коли я почав думати про те, як проектувати будинки для слонів і караванів, я зрозумів, що моєю долею було стати кимось іншим».

Київ, як і вся Україна, завжди раді допомогти, здивувати, порадити, знайти для Вас що-небудь новеньке, запропонувати варіанти і поспілкуватися на нашому сайті takeandlive.com.ua.