«Ілюзія» - проект в Південній Кореї

Офісні будівлі баштового типу будувалися виключно для того, щоб функціонувати. Монотонні будівлі не змогли задовольнити швидко мінливі потреби з недбалих міських ландшафтів. Тому було вжито різні спроби створити робочі простори, які відрізняються від практичного типу коробки, щоб відповідати новій діловій культурі.

«Ілюзія» - проект в Південній Кореї - фото 1

«Ілюзія» - проект в Південній Кореї - фото 2

«Ілюзія» - проект в Південній Кореї - фото 3

«Ілюзія» - проект в Південній Кореї - фото 4

Дизайн проекту "THE ILLUSION" розроблявся з 2015 - по 2016 рр., І був втілений в 2016 - 2018 рр. під керівництвом архітектурного бюро OBBA (Sojung Lee & Sangjoon Kwak).

Будівля має конфігурацію площині «H», яка з'єднує «Основну зону» і «Зону програми». З висоти створюється враження, що прямокутна коробка, плаває на L-образному бетонному блоці. Стіни виконані з шестикутних металевих панелей з міцного відображуючого дзеркала. Сегментовані панелі, нанесені на стіни між мостами, призначені для забезпечення унікального просторового і візуального сприйняття за рахунок посилення відображення об'єктів. Крім того, панелі надають будівлі затишну атмосферу посеред похмурого міста. Будівля, як би знаходиться в кришталевому обрамленні з одного боку.

«Ілюзія» - проект в Південній Кореї - фото 5

«Ілюзія» - проект в Південній Кореї - фото 6

«Ілюзія» - проект в Південній Кореї - фото 7

«Ілюзія» - проект в Південній Кореї - фото 8

Київ, як і вся Україна, завжди раді допомогти, здивувати, порадити, знайти для Вас що-небудь новеньке, запропонувати варіанти і поспілкуватися у нас в шоу-румі і на нашому сайті takeandlive.com.ua.