Чи є певний стиль в одязі архітекторів?

Для офісних співробітників характерний певний робочий дрес-код, але стиль творчих людей дуже різний і варіюється від повсякденного до пошарпаного стилю, відповідного по кольору.

  • Тотальний чорний.

Серед найвідоміших архітекторів, в тотально-чорному кольорі, ми не можемо не згадати, легендарну Заха Хадід. Їй подобалися чорні накидки, особливо ті, які зроблені Yohji Yamamoto і Issey Miyake. Вона любила японських дизайнерів, тому що їх одяг часто асиметричний і досить театральний.

  • Потертий стиль.

Філіп Старк вибирає цей стиль. Він ненавидить золоту молодь і вирішив жити як «розкішний монах», вважаючи за краще практичність одягу ексцентричності. Він любить толстовки і носить Dainese.

  • Повсякденний і невимушений стиль.

Бьярке Інгельс відповідає своєму девізу «Так - це більше». З нагоди самих гламурних подій Бьярке зазвичай носить футболку і пару кросівок, а також чорний блейзер, якщо це необхідно.

  • Серйозний стиль хіпстера

Michele De Lucchi - елегантний «хіпстер». Чудовий любитель бороди, він змінює куртку з класичною довжиною і талією на жакет в комплекті з простим джинсовим одягом. Але його сила представляється окулярами, одою з його найбільших пристрастей.

  • Крутий і сексуальний стиль

Він визначає себе як «чоловік-футболка», але може носити що завгодно: результат завжди буде крутим, сексуальним і іноді неповажним, як його ставлення. Ми говоримо про Фабіо Новембре, одному з найбільш наслідуватих та заполюючих ікон, який має дуже тісні відносини з модою.

Його погляд не підпадає під будь-яке правило («все йде»), але з сильним компонентом спокуси і тільки одним роз'ясненням: ніколи не просіть його носити краватку.

  • Ретро-вінтажний стиль

Ле Корбюзьє - дуже стильний чоловік. Серед його обов'язкового одягу і аксесуарів: товсті і круглі окуляри, краватки, рукавички, головні убори з металевими пряжками, мішки з тканинним покриттям.

  • Яскравий кольоровий стиль

Наш список не міг виключити королеву кольору, курток і пальто: Patricia Urquiola. Це - буйний і живий стиль, що відображає її геніальність і дуже жіночну особистість. Вона любить конструкції і текстури, що збігаються між собою, дуже барвисті кросівки і супер круті кільця, розроблені нею. Вона є символом жіночого дотику в світі дизайну.

Київ, як і вся Україна, завжди раді дізнатися щось новеньке разом у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua