Вибух кольору

Яскраві відтінки кольору піднімають простір на новий рівень. Це завжди дуже сміливе і складне рішення, так як потрібно не просто правильно підібрати поєднуються яскраві кольори, вони повинні бути в правильних пропорціях, щоб інтер'єр вийшов вишуканим і гармонійним. Меблі з геометричними візерунками і яскравими нюансами служать для створення привабливих хроматичних плям.

Вибух кольору - фото 1

Вибух кольору - фото 2

Вибух кольору - фото 3

Вибух кольору - фото 4

Традиційно, у всіх склалися певні стереотипи про кольорові плями, ми і самі неодноразово згадували, що яскравими акцентами можуть бути подушки, пледи, пуфи, що-небудь невелике. Але тенденції останніх років нам показують протилежне - яскравою кольоровою плямою може бути будь-який предмет меблів. Для фабрик такі яскраві ідеї досить ризикована справа, так як кольорова родзинка може залишитися абсолютно без уваги, але все-таки швидкість і насиченість наших днів вимагає яскравих фарб. Розігрійте свой простір за допомогою вибуху кольору.

Вибух кольору - фото 5

Вибух кольору - фото 6

Вибух кольору - фото 7

Вибух кольору - фото 8

Київ, як і вся Україна, підбираємо, поєднуємо і гармонізуємо будь-який простір. Вас чекають приголомшливі яскраві новинки у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua