Зігріваюча архітектура

У розпал самої холодної пори року, спробуємо зігрітися під враженням від самого неймовірного з'єднання природи та архітектури:

1. Seehof, Італія. Спа-центр з басейном і сауною дивно з'єднується з навколишнім ландшафтом, і вид на озеро через величезні панорамні вікна дуже вражає.

Согревающая архитектура - фото 1

Согревающая архитектура - фото 2

2. Amangiri Resort - Юта, США - сучасна інтерпретація національної індійської архітектури. 34-кімнатний курорт розташований навпроти низької піщаної скелі, скоріше, нагадує стародавнє селище. З кожного номера гості можуть оцінити млявість і чисту природну красу навколишніх місць і чаруючу гру світла протягом усього дня.

Согревающая архитектура - фото 3

Согревающая архитектура - фото 4

3. Бутік-готель Miramonti, Італія - на вершині Доломітів. Незвичайне місце з чудовими видами, де люди збираються разом в пошуках надійності та спокою. Розкіш і скромність. Традиція і сучасність. Краса і свобода.

Согревающая архитектура - фото 5

Согревающая архитектура - фото 6

4. Гірська хатина Oberholz, Італія - симбіоз з пейзажем. Консольна структура будівлі виростає прямо з пагорба і розділяється на три скляних фасади, які звернені до трьох найбільш важливих навколишніх гір.

Согревающая архитектура - фото 7

Согревающая архитектура - фото 8

5. Piz Boè Alpine Lounge, Італія - відчуйте себе на вершині світу!

Согревающая архитектура - фото 9

Согревающая архитектура - фото 10

6. UFOgel, Австрія - зручно обладнаний будинок майже повністю з дерева модрини. Це скоріше навіть скульптура, в якій ви живете. 45 м2 багатофункціональної житлової площі, зручно обладнаною кухнею, туалетом і дизайнерським душем. Великі панорамні вікна приносять природу практично в приміщення, а вигнута дерев'яна конструкція, покрита традиційною черепицею, створює відчуття тепла і безпеки.

Согревающая архитектура - фото 11

Согревающая архитектура - фото 12

7. Thermalbad, Цюріх, Швейцарія - абсолютно непередбачувана архітектура комплексу - повна відповідність природного оточення, як би втілилося в його архітектурне відображення. Зовні виникає ілюзія, що ми бачимо приголомшливе озеро десь глибоко в горах ...

Согревающая архитектура - фото 13

Согревающая архитектура - фото 14

Кожен раз створюючи щось нове ми прагнемо наблизитись до того ідеалу, який створює природа. Надихайтеся, відпочивайте і давайте творити !!!

Київ, як і вся Україна, продовжує дізнаватися щось нове і неймовірне разом з Вами на зустрічі у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.