Нові ідеї для ванних кімнат

Різноманітність ванних кімнат може вразити навіть найвибагливішого глядача. Чи не типове будівництво подарувало можливість втілювати в життя найсміливіші фантазії в таких приміщеннях:

  • Сауна + душ з турецькою лазнею 200 × 100 см - SAUNA VITA®. Супер компактний варіант для повсякденного використання.

Нові ідеї для ванних кімнат - фото 1

  • Rio - Тихий вихор. 190 x 90 см. Hafro представляє нову інновацію для гідромасажу: Ріо, джакузі, яка розслабляє тіло і розум завдяки перевагам води, хромотерапії і тиші. 8 вихрових водяних струменів врівень з ванною гарантують приємне розслаблююче лікування. Ідеальна ванна для тих, хто хоче поєднувати естетику і функціональність.

Нові ідеї для ванних кімнат - фото 2

Нові ідеї для ванних кімнат - фото 3

  • Suite - Система, яка створює більше простору у ванній кімнаті, пропонує естетичні та функціональні рішення, відмінні від класичної ванної кімнати. Ванна кімната Geromin натхненна обстановкою вітальні, яка дає можливість переосмислити і представити оригінальні рішення і матеріали.

Нові ідеї для ванних кімнат - фото 4

  • Forma - Нові верхні умивальники, узгоджені з душовими піддонами. Пристосування смоли, її високі технічні характеристики і шість різних кольорів дозволяють поєднувати верхній умивальник Forma з піддоном для душа тієї ж лінії. І це робить можливим унікальну і неповторну персоналізацію ванної кімнати.

Нові ідеї для ванних кімнат - фото 5

Нові ідеї для ванних кімнат - фото 6

  • Tecnotek - Інноваційний матеріал для душових піддонів, ванн і раковин. Матеріал з 100% високоякісних натуральних і акрилових полімерних мінералів, який приносить в ванну нові форми, тактильні та візуальні відчуття. Tecnotek - ультракомпактний і непористий матеріал, тому він стійкий до плям і подряпин і легко чиститься. Колір залишається незмінним з плином часу.

Нові ідеї для ванних кімнат- фото 7

Нові ідеї для ванних кімнат - фото 8

Київ, як і вся Україна, завжди раді дізнатися щось новеньке разом у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.