Ніч з Моною Лізою?...

Мрії можуть бути найнеймовірнішими і навіть божевільними, але навіть вони можуть виконуватися ... Компанія Airbnb і Лувр пропонують виконати одне з таких фантастичних бажань - тільки на одну ніч, 30 квітня, щасливий переможець та його гість мають унікальну можливість побачити, що відбувається в самому чарівному музеї світу, коли гасне світло. Коли сонце сяде в Парижі, дует, який переможе, відправиться в музей, де їх зустріне мистецтвознавець, який проведе їх у чарівний будинок на одну ніч.

Ніч з Моною Лізою - фото 1

Ніч з Моною Лізою - фото 2   

Вперше пристрасні любителі мистецтва отримають можливість розміститися поруч з безцінними шедеврами, в тому числі Моною Лізою, і поспати під знаменитою скляною пірамідою Лувру в «міні-піраміді», яка буде спеціально розроблена для святкування 30-річчя цієї будівлі. Щоб взяти участь у розіграші, можна перейти за посиланням з сайту Airbnb.

Ніч з Моною Лізою - фото 3

Ніч з Моною Лізою - фото 4

Переможці відкриють для себе чудеса музею у вигляді легендарних господарів: вони зможуть насолодитися ренесансним аперитивом, відпочиваючи на розкішному паризькому дивані у вітальні, слухаючи атмосферні звуки французької музики на вінілових пластинках. Венера Мілоська, грецька богиня любові і краси, «влаштує» екстравагантний бенкет і несподівано з'являється їдальні. І, нарешті, гостям буде запропоновано інтимний акустичний концерт в розкішних апартаментах Наполеона III. В кінці цього особливого вечора переможці вирушать в свою ексклюзивну спальню в міні-піраміді.

Ніч з Моною Лізою - фото 5

Ніч з Моною Лізою - фото 6

Партнерство Airbnb з Лувром поширюється не тільки на щасливого переможця конкурсу - з травня до кінця року на платформі Airbnb можна буде забронювати серію виняткових вражень в музеї. Ці враження, програми яких будуть показані в найближчі тижні, дадуть усім можливість заново відкрити для себе найвідоміший музей в світі під абсолютно новим кутом зору з ексклюзивними відвідинами і інтимними концертами.

Київ, як і вся Україна, завжди раді допомогти, здивувати, порадити, знайти для Вас що-небудь новеньке, запропонувати варіанти і поспілкуватися у нас в шоу-румі і на нашому сайті takeandlive.com.ua.