Коли вигідніше купувати меблі?

Коли вигідніше купувати меблі? - Це питання неодмінно відвідує кожного, хто починає робити ремонт. Всім відомо, що це завжди дуже затратно, починаючи переробляти маленький шматочок інтер'єру, можна загрузнути в цьому процесі дуже надовго. Тому перебуваючи ще на самому початку шляху, варто прицінитися - прогулятися по меблевих магазинах, вибрати пару-трійку фаворитів, підписатися на розсилки новин та акцій, щоб потихеньку вникати в цей цікавий світ.

Коли вигідніше купувати меблі - фото 1

Коли вигідніше купувати меблі - фото 2

Коли вигідніше купувати меблі - фото 3

Коли вигідно купувати меблі? Щоб відповісти на це питання, можна спробувати зрозуміти, коли піковий сезон продажів меблів. Отже, більшість ремонтних робіт великих об'єктів плануються до завершення в кінці року, тому осінь - завжди вважається піком продажів. Для дитячих - високим сезоном можна вважати липень-серпень, так як всі хочуть встигнути до 1-го вересня, початок навчального року. Для комерційних приміщень - піком продажів вважаються весна та осінь.

З огляду на вищесказане, все ж коли вигідніше купувати меблі? Не варто забувати і про акції, приурочені до певних подій - Новий Рік, 8 Березня, Чорна п'ятниця або ліквідація минулої колекції. Але зі знижками до свят слід бути уважними, і заздалегідь фіксувати для себе ціни на товар, який сподобався.

Коли вигідніше купувати меблі - фото 4

Коли вигідніше купувати меблі - фото 5

Коли вигідніше купувати меблі - фото 6    

Кожен магазин вибирає для себе свою тактику, хтось робить доставку в подарунок в певні дні - а це теж дуже значна стаття витрат для меблів; хтось робить персональні знижки для зареєстрованих покупців в місячний період після дня народження; інші - пропонують знижки, наприклад на товар тижня або місяця - це може бути пару позицій і знижки можуть бути щоразу різні .... Варіанти - можливі, тому щоб всерйоз зайнятися економією варто виділити чимало часу або по-максимуму вибрати меблі в одному магазині і обговорювати персональну знижку на індивідуальне замовлення.

Всім удачі! Це може бути цікаво, спробуйте пограти в цю гру з задоволенням!!!

Київ, як і вся Україна, дізнаємося щось новеньке разом у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.