Якими повинні бути сучасні пледи?

Коли за вікном - сніжна казка, приємно загорнутися в теплий затишний плед з келихом смачного вина і насолодитися компанією сім'ї. Але сучасні пледи актуальні не тільки взимку, сьогодні вони є частиною стильного рішення інтер'єру, вони роблять простір приємним для очей і наповнюють його затишком. Пледи з вовни, бавовни, пуху, акрилу, флісу або мохеру актуальні, як нейтральних, так і яскравих забарвлень з найрізноманітнішими малюнками. Кольори впливають на наш настрій і думки, тому пледів обов'язково повинно бути декілька, так, щоб Вам було комфортно в кожному стані - веселощів, ностальгії чи меланхолії.

М'які пледи прекрасно доповнюють інтер'єр, плед можна недбало накинути на спинку дивана, пуф або лаундж-крісло, що додасть обстановці відчуття «дому» - тепла і затишку. Це досить недорогий спосіб створити красивий абсолютно практичний декор, що дуже актуально сьогодні.

Як вибрати сучасний плед.

Найбільш теплі і затишні пледи були і залишаються вовняні, тільки кращі вовняні волокна використовуються для їх виготовлення. Вони можуть бути найрізноманітніших забарвлень, двосторонні, великої або дрібної в'язки, валяні, з виділеної фактури і різноманітним малюнком. Для виготовлення пледів використовують шерсть різних тварин - альпака, верблюдів, овець і ангорського кролика.

Овеча вовна вважається унікальною, тому що не має гідних синтетичних аналогів.

Какими должны быть современные пледы?  - фото 1

Вовна овець-мериносів - є кращою через ідеальні умови для розведення цих тварин. Після тривалого набору операцій - вовну перуть, сортують, чистять, миють, вичісують і обробляють, вона відмінно піддається фарбуванню і надовго зберігає свою унікальне якість.

Какими должны быть современные пледы?  - фото 2

Альпака - це парнокопитна тварина, у вовні якого немає жиру, тому вироби довго залишаються чистими.

Ангорська вовна - дуже м'яка. Використання ковдр для дизайну створює особливу атмосферу комфорту. Марокканські весільні пледи набирають все більшої популярності в дизайні інтер'єрів. Пледи, які традиційно виготовлені вручну в Марокко, з густим білим візерунком і паєтками, ці богемні красуні виглядають чудово в якості ковдр, гобеленів або навіть килимів.

Какими должны быть современные пледы?  - фото 3

Флісові пледи мають величезну лінійку кольорів, від нейтральних тонів до самих яскравих, вони дуже практичні, так як легко перуться. За своєю структурою нагадують пледи з натуральної вовни, мають гарну теплоізоляцію і м'якість, до того ж дуже легкі, але, мають властивість накопичувати статичну електрику і притягують пил більше, ніж натуральні.

Какими должны быть современные пледы?  - фото 4

Бавовняні пледи використовуються в теплу пору року. Незважаючи на свою легкість, бавовняні пледи досить добре зігрівають. Вони відмінно використовуються в якості літніх покривал. У дизайні інтер'єру все-таки віддається перевага вовняним пледам - вони створюють більш затишну атмосферу. Стильні дизайнерські пледи можуть мати як традиційний малюнок шотландської клітки, так і абстрактний геометричний малюнок дрібного і крупного масштабу, можуть бути з написами, різної фактури або виконані в техніці печворк.

Какими должны быть современные пледы?  - фото 5

Де купити сучасний плед?

Сучасний плед - це must have кожного будинку і квартири. І якщо Ви не знаєте, де його купити, то ми з радістю допоможемо Вам в цьому питанні. Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір пледів, виробником яких є Україна. Ви можете вибрати кремові, молочні, рожеві, сірі, кавові - спокійні відтінки, або порадувати себе яскравістю - червоні, жовті, чорні, сині або печворк-плед. Київ може дозволити собі оцінити кожен плед навпомацки у нас в шоу-румі, а для тих, хто не може під'їхати, можна ознайомитися з існуючим вибором у нас і на сайті - takeandlive.com.ua.