Як обрати меблі?

Ви знаєте, як обрати меблі? З чого почати? В якій гамі буде інтер'єр? І як вибрати меблі не просто красиві, але і зручні саме для Вас?

Щоб інтер'єр вийшов гармонійним, потрібно перш за все продумати концепцію всього приміщення - визначитися зі стилем і кольоровим оформленням.

Як обрати меблі - фото 1

Як обрати меблі - фото 2

Як обрати меблі - фото 3     

Підходячи безпосередньо до меблів, в першу чергу варто врахувати призначення кімнати. Якщо це дитяча - акцент перш за все йде на безпеку меблів, як з точки зору матеріалів з яких вона виготовлена, так і з точки зору відсутності гострих кутів. Якщо це кабінет - він повинен одночасно бути дуже зручним для щоденної роботи і підкреслювати статус його власника.

Отже, щоб відповісти на питання, як правильно обрати меблі - потрібно знати, яке її головне призначення. Наприклад, до дивану у вітальні та дитячої Ви точно будете застосовувати різні вимоги. Але є і загальні вимоги для будь-яких меблів - це, звичайно, якість.

Як вибрати якісні меблі? До цього питання варто поставитися дуже серйозно, так як якість може впливати не тільки на ергономіку, але і на зовнішній вигляд. Якщо є можливість, меблі потрібно подивитися в живу - посидіти, полежати, оглянути, задню стінку, кріплення, стики, всі механізми. Дешева фурнітура та механізми - це перше, що зазвичай виходить з ладу в шафах, тумбах, столах і тд.

На якість також впливають матеріали з яких виготовлені меблі. Традиційно, найвищою якістю володіє деревина, але при покупці потрібно уважно оглянути виріб - на ньому не повинно бути подряпин, тріщин, сколів і зазорів.

Як обрати меблі - фото 4

Як обрати меблі - фото 5  

Одним з найпоширеніших матеріалів для виготовлення меблів є ДСП. При виборі обов'язково зверніть увагу на клас, тільки Е1 допускається для виготовлення меблів для дому, так як має найменший рівень випаровування формальдегіду. Всі торці меблів повинні бути обов'язково закромковані.

Отримуючи меблі, не бажано відмовлятися від збірки, так як при цьому продавець виправдано відмовиться від відповідальності за товар. Отримуючи товар в зібраному вигляді - перевірте шви, торці, всі з'єднання, обробку поверхонь і стики. І нехай Вашу увагу при виборі меблів дасть Вам можливість довго і з задоволенням насолоджуватися ними.

Київ, як і вся Україна, завжди раді допомогти, здивувати, порадити як вибрати гарні меблі, запропонувати варіанти і поспілкуватися у нас в шоу-румі і на нашому сайті takeandlive.com.ua.