Інноваційна еволюція Papier-Maché

Від реставрації до дизайну. Все починалося з пап'є-маше, але сьогодні це вже повноцінний новий матеріал: міцне, довговічне і неймовірно легке мікробумажное з'єднання. Paper Factor - це сімейний бізнес, який протягом останніх сорока років прагнув до доброчесного шляху, народженому в області відновлення. Інноваційна еволюція papier-mâché - це проект, зроблений в Італії.

Інноваційна еволюція Papier-Maché - фото 1

Інноваційна еволюція Papier-Maché - фото 2

Інноваційна еволюція Papier-Maché - фото 3

Лідіа Міотті, засновник Центру реставрації паперу в Лечче, розробила цей паперовий склад, який з наукової точки зору протестований у співпраці з Università del Salento і використовується більше 35 років в області реставрації. Сьогодні її син Ріккардо Каваціоккі адаптував цей паперовий складу до сучасного дизайну інтер'єру та архітектури, розробив нові методи і технології для виробництва, які запустили PAPER FACTOR на передній план матеріалів майбутнього.

«Paper Factor - це запатентований продукт. Ми розробили нові методи виробництва, і тепер ми починаємо працювати з нанотехнологіями. Це інноваційний процес, який відповідає на пошуки в світі дизайну і архітектури, на нові технології виробництва і нові способи вираження».

Інноваційна еволюція Papier-Maché - фото 4

Інноваційна еволюція Papier-Maché - фото 5

Інноваційна еволюція Papier-Maché - фото 6

На додаток до того, що він міцний, довговічний і неймовірно легкий, цей новий матеріал є гнучким і податливим. І ці властивості дозволяють створити потенційно безліч шаблонів. Фактор паперу може бути дійсно змодельований в багатьох 2D або 3D форматах і комбінаціях - від великих панелей до невеликих модулів, зібраних як мозаїка, так що він ідеально підходить для повторного покриття поверхонь як вертикальних, так і горизонтальних: стель, а також меблів.

Інноваційна еволюція Papier-Maché - фото 7

Інноваційна еволюція Papier-Maché - фото 8

Ви можете створювати місячні поверхні або гладкі шкіри, які схильні до найменших недоліків. Ви можете добитися візерунків, які нагадують мармур, камінь і дерево. Ви можете відновити давню техніку інтарсії та грати з більш-менш щільною, безперервної або переривчастою «каденцією» кам'яних канавок. Знижує дію пантографа впливає на матеріал, розтягується вручну, а потім висушується, викликаючи незвичайні і захоплюючі естетичні гри.

Маса обробляється натуральними пігментами, ретельно видавлюється вручну на форми - спеціально розроблений прототип. Висушені продукти обрізаються, калибруются і поліруються за допомогою ручних і верстатів з ЧПУ.

Київ, як і вся Україна, завжди раді дізнатися щось новеньке разом у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.