Пошукова форма

Стілець Arti Orange

Артикул товару: 
13-2-2161
В наявності
3970 
грн.
Матеріали: 
натуральна шкіра, сталь
Габарити: 
Ш450хГ590хВ860/ПВ450

Стілець Arti - це практичне та стильне рішення для сучасного інтер'єру. Він має комфортні для відвідувачів габарити, хорошу стійкість і прийнятну вагу. Стілець має універсальний дизайн, який підходить як для розважальних закладів, так офісів. Його проста і надійна конструкція зібрана з міцної сталі, що унеможливлює поломки при інтенсивному використанні.

Стілець оббитий високоякісною натуральною шкірою, обробленою природними смолами та спеціальними добавками. Це покриття забезпечує приємну гладкість і довговічність, причому шкіра не втрачає своєї повітропроникності. Таким чином, стілець створює ідеальні умови для приємного проведення часу для гостей і довгий час не втрачає свого презентабельного зовнішнього вигляду.

Гладка шкіра високоякісна. Вона дуже практична та красива. Такої гладкості домагаються за допомогою напилення на шкури спеціальних засобів із природних смол та добавок. При цьому мікропори на шкірі не забиваються, і вона продовжує «дихати», що неймовірно комфортно при сидінні на ній.