Пошукова форма

Стілець Arthur Grey

Артикул товару: 
14-2-0521
Очікується
4440 
грн.
5550
Матеріали: 
модифікована шкіра, метал
Габарити: 
Ш485хГ615хВ850/ПВ470

Схожі товари:
Стул Arthur Cooper - дизайнерские товары на Take&Live
Стул Arthur Black - дизайнерские товары на Take&Live
Стул полубарный/барный Arthur Grey - дизайнерские товары на Take&Live

Обідній стілець Arthur (Артур) - вигідне поєднання стилю і комфорту, сучасного дизайну і позачасової меблевої класики. Напівкругла ергономічна спинка стільця з виступаючими з боків елементами нагадує традиційне англійське камінне крісло з «вушками». Така конструкція забезпечує максимальний комфорт для сидячого. Задні ніжки розташовані під кутом, візуально продовжуючи вигин спинки.

Оббивка стільця виконана з модифікованої шкіри. Модифікована шкіра (ще зустрічається використання терміна "відновлена") - оббивний матеріал, який зроблений шляхом переплетення розщеплених волокон натуральної шкіри. До складу модифікованої шкіри також входять полімери і спеціальні дубильні добавки. Відсоткове співвідношення компонентів приблизно таке: 70-90% волокон натуральної шкіри, 10-30% полімерів і наповнювачів.

Завдяки такому способу виробництва, модифікована шкіра схожа за властивостями з натуральною, "дихає", реагує на тепло тіла, але при цьому відрізняється підвищеною зносостійкістю і міцністю.

Шкіряні стільці Arthur завдяки змішанню класичних і сучасних рис в дизайні будуть доречні в будь-якому інтер'єрі, від нестрогої класики до лофт або модерну. Шкіра має чудовий вигляд з іншими натуральними матеріалами в інтер'єрі - деревом або каменем, підкреслюючи статус і хороший смак власника

Країна-виробник: 
Украина