Юбер де Живанши, ікона дизайну...

10 березня 2018 року, на 91-му році життя помер великий французький дизайнер - Юбер де Живанши. Аристократичний французький модельєр, знаменитий «маленьким чорним платтям» і стилем Одрі Хепберн і Джекі Кеннеді. Givenchy розробив знамените чорне плаття, яке Хепберн носила в перших сценах «Сніданок у Тіффані» і, яке назавжди оселилося в серцях мільйонів дівчат різних поколінь.

Юбер де Живанши, икона дизайна - фото 1

Юбер де Живанши, икона дизайна - фото 2

Юбер де Живанши, икона дизайна - фото 3

Дизайнер встановив шаблон для шикарного шику в 1950-х і 1960-х роках, і його стриманий стиль все ще повідомляє про те, як одягається британська королева Єлизавета II і літні американські і китайські світські люди.

Костюми з вузьким коміром і лацканами і тонкі вовняні сукні Givenchy так само стали знаком стилю.

Юбер де Живанши, икона дизайна - фото 4

«Hubert de Givenchy був символом паризької елегантності понад півстоліття», - сказав його лейбл сьогодні. - Він був першим творцем, яке випустило розкішний асортимент, готовий до повсякденного носіння. Він ре-еволюціонував міжнародну моду в створенні нескінченного стилю Одрі Хепберн, його подруги і музи більше 40 років ».

Юбер де Живанши, икона дизайна - фото 5

Юбер де Живанши, икона дизайна - фото 6

Юбер де Живанши, икона дизайна - фото 7  

Його величезну роботу можна вивчати роками, надихаючись і вбираючи безцінні творіння.

Київ, як і вся Україна, поважаємо, шануємо і вдячні за спадщину унікального метра дизайну разом у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.