Вішалки, які вражають уяву

Коли інтер'єр практично завершено і всі габаритні речі вже обрані, ми підходимо до таких обов'язкових дрібниць, як вішалки. Будь-який будинок або квартира мають потребу в цьому елементі. Навіть такі маленькі деталі мають дуже різноманітний дизайн, і вимагають особливої ​​уваги в виборі.

Вішалки можуть бути підлоговими, настінними та переносними - на коліщатках. При цьому, конструкції мають варіації: від цвяха, вбитого в стіну, і всіх похідних від нього - до вішалок, які можна вважати твором мистецтва.

Зараз вішалки використовуються не тільки для зберігання одягу, існують вішалки для взуття, прикрас, ременів, нижньої білизни, і так само вішалки-органайзери для будь-яких дрібниць.

Сучасні вішалки є звичайні та незвичайні - креативні, дизайнерські. Саме стильні нестандартні вішалки створюють додаткові акценти в інтер'єрі.

Вішалки використовуються як в звичному призначенні, так і в специфічному

  • Дерев'яна вішалка для одягу - сама звична назва з універсальним призначенням, але навіть вона може бути з особливим дизайном. Вам не потрібно мати багато місця, щоб розмістити таку креативну вішалку - це лише кілька звичайних вішалок, закріплених на дошці. Родзинка в тому, що вони перевернуті - це надає вішалці вишуканості та незвичності.

Вешалки, которые поражают воображение

  • В якості вішалки можуть бути використані найрізноманітніші предмети, які створюють в інтер'єрі абсолютно контрастні настрої: від брутальних  - до «мімішних» - вішалкі-ножі, дротики, вішалка-сокира, вішалка у вигляді гір, у вигляді патьоків фарби, чарівні чайнички або пташки.

Вешалки, которые поражают воображение - фото 2

Вешалки, которые поражают воображение - фото 3

Вешалки, которые поражают воображение - фото 4

Вешалки, которые поражают воображение - фото 5

  • Окремою категорією вішалок можна виділити - подвійну функціональність. Так, наприклад, можна порадувати себе вішалкою-годинами, виходячи з дому відразу розумієш скільки часу є на дорогу. :)

Вешалки, которые поражают воображение - фото 7

Або для тих, хто любить спорт, існує «активна вішалка», до якої потрібно дотягнутися за допомогою «гірських уступів».

Різноманітність вішалок допомагає завершити потрібний образ інтер'єру і створити в ньому родзинку, відповідну темпераменту господаря.

Інтернет-магазин Takeandlive завжди в курсі нових тенденцій і втілює їх у дизайнерські замовлення та стильні проекти. У нас Ви зможете знайти найрізноманітніші вішалки від досить класичних лаконічних варіантів до сучасних дизайнерських рішень в лофт стилі або в актуальному стилі - скандинавський мінімалізм. Так само у нас є ексклюзивні вішалки-панно, які можуть бути виготовлені в різних розмірах, кольорах, з родовим гербом або будь-яким обраним слоганом, в залежності від побажань замовника. Приходьте - будемо вибирати та створювати !!!

Київ, як і вся Україна, завжди раді зустрічі у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive