Сучасний офіс

Як вже раніше обговорювалося, сучасні офіси - можуть бути дуже і дуже креативними. Так, наприклад, колекція Nucleo від Martex визначається простим слоганом: «Зосередьтеся на своєму здоров'ї!»

Офісний вигляд в останні роки зазнав глибокі зміни, не так багато окремо стоячих місць і офісів, окремих кабінетів і декількох конференц-залів, перевага віддається - гнучким просторам, де люди можуть спілкуватися, обмінюватися ідеями, рухатися, а також працювати в повній конфіденційності.

Сучасний офіс - фото 1

Сучасний офіс - фото 2

Сучасний офіс - фото 3

Сучасний офіс - фото 4

Сучасний офіс - фото 5

Сучасний офіс - фото 6

Сучасний офіс - фото 7

З цих нових концепцій був задуманий Nucleo, повний набір меблів для загальних і спільних областей, очікування, перерви, лаунжу, а також для нарад і постійних робочих місць. Повна відповідь для реалізації умов роботи у відкритому просторі завдяки гнучким, модульним, звукоізольованним і повністю настроювальним меблям.

Дуже цікавий і незвичайний дизайн, насичена приємна колірна гамма і продумана ергономіка - все, що потрібно для комфортного стильного робочого місця.

Київ, як і вся Україна, продовжуємо дізнаватися новинки 2018 роки від світових брендів. Завжди раді дізнатися щось новеньке і неймовірне разом з Вами на зустрічі у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.