Мурака - занурення в незвичайний світ

Muraka - це унікальна, перша у всьому світі підводна вілла про неперевершене відкриття якої оголосив Conrad Maldives Rangali Island. Це діамант сучасного стильного дизайну і найвищих технологій, який забезпечує воістину захоплююуе подорож вище і нижче Індійського океану. Це пишнота здатна вразити і надихнути найдосвідченіших мандрівників усього світу.

Мурака - занурення в незвичайний світ - фото 1

Мурака - занурення в незвичайний світ - фото 2

Мурака - занурення в незвичайний світ - фото 3

Мурака - занурення в незвичайний світ - фото 4

«Втілення проекту« Мурака»- це досягнення всього життя», - сказав Ахмед Салем, директор Crown Company, головний архітектор і дизайнер резиденції. «Після довгих років роботи моя команда і я пишаємося тим, що офіційно представляємо віллу Мурака і навички, які ми отримали в процесі її створення. Це дивовижний шедевр для дослідників усього світу, які жадають екстраординарного ».

Мурака - занурення в незвичайний світ - фото 5

Мурака - занурення в незвичайний світ - фото 6

Мурака - занурення в незвичайний світ - фото 7  

Дебют першої в своєму роді підводної резиденції відбувся в листопаді цього року. Мурака залучає до свідомість подорожі в одне з найбільш зачаровуючих природних місць в світі. Гості повністю поринають в чудеса приголомшливої багатої океанічної екосистеми на поверхні і всередині Індійського океану.

Київ, як і вся Україна, дізнаємося щось новеньке разом у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.