Металізовані шпалери

Італійська фабрика шпалер Glamora створює шпалери, які охоплюють весь Всесвіт, вони здатні трансформувати кожний простір - домашній, професійний або будь-який інший. Причому, натхнення дизайнери черпають у всьому, що нас усіх оточує - будь-то природа навколо нас або мрії всередині. Серед продукції цієї фабрики можна підібрати шпалери на будь-який смак - від класичного мистецтва до сучасного дизайну, це може бути поп-арт або вінтаж. Починаючи підбір, потрапляєш в нескінченну подорож, яке складається з елементів, знаків, снів, емоцій, дій, спогадів і бачень, які можуть бути в різних всесвітів, в будь-якій точці світу і абсолютно в будь-який момент часу.

Металізовані шпалери - фото 1

Металізовані шпалери - фото 2

Металізовані шпалери - фото 3

Металізовані шпалери - фото 4

Колекція GLAM-METAL - це металеве настінне покриття, отримане об'єднанням тонкого металевого шару з текстурою, що нагадує по консистенції тканину. Інноваційна підтримка, яка дозволяє параметрам характеризуватися грою змішаного кольору і переливаються ефектами.

Металізовані шпалери - фото 5  

Металізовані шпалери - фото 6

Металізовані шпалери - фото 7

Металізовані шпалери - фото 8

GLAM-METAL покращує привабливість колекцій Glamora в стилі «від кутюр» завдяки нескінченним сполученням малюнка і матеріалу. Підходить для покриття внутрішніх стін і стель, ванних кімнат, кухонь, дверей і меблів.

Металізовані шпалери - фото 9

Київ, як і вся Україна, вивчаємо отримуємо натхнення від світових новинок разом на зустрічі у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.