Як почистити крісло

Купуючи нові предмети меблів, ми дуже ретельно ставимося до вибору, довго думаємо, приміряє, порівнюємо і, звичайно, дуже хочемо, щоб ця покупка служила нам довго і виглядала завжди, як новенька. Але, на жаль, в процесі експлуатації, будь-яка річ брудниться. Як почистити крісла будинку - з цим питанням стикався кожен.

Особливо складно доглядати за м'якими меблями, так як найчастіше вона вбирає забруднення. Все залежить від матеріалу, яким обтягнуті м'які меблі.

Як почистити шкіряне крісло? Шкіра вважається менш вибагливою ​​в догляді в порівнянні з тканинами, але все ж варто врахувати, якими засобами можна користуватися для чищення шкіри, а якими - ні.

  • Позбутися від пилу - Вам допоможе звичайний пилосос з м'якою насадкою, але якщо Ви хочете більш глобально почистити крісло і освіжити його колір, варто звернутися до сольового розчину, змочити в ньому тонку тканину або марлю і обернути нею насадку.
  • Невеликі засмальцьовані плями - допоможе прибрати нейтральний мильний розчин, протираючи варто врахувати, що потрібно робити це в одному напрямку.
  • Якщо характер плям більш серйозний, варто звернутися до спеціальних засобів, на яких зазначений спосіб застосування.

Як почистити крісло - фото 1

Як почистити офісне крісло? Офісне крісло, воно ж робоче має бути дуже зручним, так як ним користуються практично кожен день і воно через це завжди швидко брудниться. Офісні крісла часто бувають шкіряними, але є і тканинні варіанти. Якщо оббивка тканинна:

  • Забруднення пилом також видаляються пилососом.
  • Для видалення плям - варто використовувати тільки спеціалізовані засоби або запрошувати фахівців, так як звичайні мильні розчини можуть залишати розводи, а так само оббивна тканина може розтягнутися.
  • Не забувайте про коліщатка та інші механізми, потрібно регулярно видаляти пил і змащувати механізми, коли потрібно.

Як почистити крісло - фото 2

Як почистити велюровое крісло? Велюр особливо вибагливий у догляді. Цей матеріал з ворсинками особливо легко забруднити і його забруднення видно.

  • Пилосос можна використовувати тільки зі спеціальною гумовою насадкою.
  • Добре чистить валик для видалення ворсинок з одягу. Плями, в залежності від характеру їх появи, так само чистяться аналогічно одягу з ворсистих тканин, але більш акуратно, щоб наповнювач крісла не постраждав.

Як почистити крісло - фото 3

Київ, як і вся Україна, дізнаємося щось новеньке разом у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua