Вишуканий японський ресторан Nishiki знову відкрив свої двері

Відкриття японського ресторану Nishiki представило зацікавленим клієнтам роботу дизайнерів - сучасний стиль в поєднанні з особистим поданням déco і сильною характеристикою «азіатського гламуру», який занурює нас десь між Нью-Йорком і Шанхаєм, в супроводі гарячої джазової музики.

Вишуканий японський ресторан Nishiki - фото 1

Вишуканий японський ресторан Nishiki - фото 2

У вересні 2017 року Мілані ресторан Nishiki знову відкрив свої двері в новому амплуа, в поєднанні з уже відомою японською кухнею і оригінальним коктейль-баром, натхненним японським мінімалізмом.

Візуальний вплив нових і елегантних вікон на всю висоту дає можливість побачити інтер'єр і його кольори крізь димчасте бронзове скло.

Вишуканий японський ресторан Nishiki - фото 3

Nishiki є результатом повного стилістичного оновлення міланської архітектурної фірми Naòs Design Srl, в тісній взаємодії з власником приміщення, паном Xiaobo Zhou.

На вході є три екстра-прозорих стратифікованих скла з античною лляною вставкою - твір мистецтва, який закликає згадати історію та азіатську культуру, і супроводжує відвідувачів у великий головний зал.

Ресторан площею понад 300 квадратних метрів складається з п'яти зон: в трьох основних можна побачити ефектні золоті підвісні фіранки металевого переплетення, що створює ефект «шампанського»..

Вишуканий японський ресторан Nishiki - фото 4  

Сама стеля виконана з особливого темно-сірого акустичного мінерального волокна, що забезпечує екологічний комфорт статусного ресторану.

Вишуканий японський ресторан Nishiki - фото 5

Вишуканий японський ресторан Nishiki - фото 6

Кольорова гамма інтер'єру ресторану - це ультрамодне в цьому сезоні поєднання забарвлення павича. Вишуканість цих птахів отримує популярність в мистецтві, літературі, легендах і релігії вже протягом багатьох років, так само, останні кілька років вони сильно надихнули модну індустрію.

Здавалося б, тільки природа в силах створити таке гармонійне поєднання яскравих кольорів, але побачивши цей ресторан, можна переконатися, що іноді такий дар є і у людини.

Всі столи, круглі і квадратні, зроблені з глянсової смоли зелено-синього Смарагду з античним латунним обрамленням і центральною металевою опорою матового чорного кольору.

У центрі ресторану знаходиться велика зона для обслуговування замовлень - це монолітна конструкція, створена з використанням масивного дубу, бетону та оздоблення їх латунних профілів, що надає розкішного вигляду у стилі мінімалізм

Вишуканий японський ресторан Nishiki - фото 7

Вишуканий японський ресторан Nishiki - фото 8

Підлоги в кімнатах, за винятком приватних кімнат, складаються з плиток порцелянової кераміки великого формату з обробкою з чорного сланцю.

Інтер'єр ресторану опрацьований до найдрібніших деталей, що ще раз підкреслює його статус.

Вишуканий японський ресторан Nishiki - фото 9

Київ, як і вся Україна, завжди раді дізнатися щось новеньке разом з Вами на зустрічі у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.