Abbaye d'Ardenne - фінальна фаза реабілітації

Абатство д'Арденн є одним з трьох великих аббатств в Нормандії. Його прекрасні будівлі, що датуються XIII і XVIII століттями, стояли закинутими і руїнами з часів Французької революції.

Abbaye d'Ardenne - фінальна фаза реабілітації - фото 1  

Ця частково зруйнована церква, яка також зазнала бомбардувань в 1944 році. Вперше вона стала об'єктом серйозної реставрації, яка призначена для вирішення двох основних завдань. По-перше, щоб відновити пам'ятник, знайшовши для нього мету і використовуючи нові можливості, щоб підкреслити його красу. По-друге, функціональність потрібно було уніфікувати і забезпечити оптимальний комфорт.

Abbaye d'Ardenne - фінальна фаза реабілітації - фото 2

Abbaye d'Ardenne - фінальна фаза реабілітації - фото 3

Abbaye d'Ardenne - фінальна фаза реабілітації - фото 4

У дорогоцінній перлині, одягненої в прозорі забарвлені дерев'яні панелі з бука, галерея виставки володіє всіма речами, необхідними для подання творів мистецтва. Витончений інтер'єр контрастує з сільськогосподарською будівлею, яка постачають його, простий паралелепіпед, побудований в цегляній кладці з випадково розташованими отворами. Його естетична цінність виростає в такому контрасті.

Abbaye d'Ardenne - фінальна фаза реабілітації - фото 5

Abbaye d'Ardenne - фінальна фаза реабілітації - фото 6

Використання деревини в цьому проекті нагадує попереднє втручання архітекторів до церкви абатства і сприяє зорової безперервності абатства.

Abbaye d'Ardenne - фінальна фаза реабілітації - фото 7

Abbaye d'Ardenne - фінальна фаза реабілітації - фото 8

Abbaye d'Ardenne - фінальна фаза реабілітації - фото 9

Київ, як і вся Україна, завжди раді дізнатися щось новеньке разом у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua