15 крісел без яких не можуть обійтись сучасні інтер'єри

Крісло - це дуже специфічний елемент інтер'єру, з одного боку - це не обов'язковий предмет меблів, з іншого - він доповнює ансамбль диванної групи, створюючи атмосферу розслабленості. У цій статті ми хочемо познайомити Вас з нашими кріслами ближче.

Якими бувають сучасні крісла

  • КРІСЛО VENZA LOUNGE. Яскрава лаконічна родзинка будь-якого інтер'єру. Крісло представлено в двох кольорах - червоний і жовтий, при цьому воно може бути частиною як монохромного класичного інтер'єру, так і кричущого кітчу.

15 кресел без которых не обходятся современные интерьеры - фото 1

  • Крісло — колихва. Абсолютно ексклюзивне почуття комфорту і відпочинку можна отримати в цьому кріслі. Прості лінії в стилі лофт, враховують весь ергономічний спектр зручності. Крісло-колихва - це символ лаундж-зони.

15 кресел без которых не обходятся современные интерьеры - фото 2

  • КРІСЛО EAMES LOUNGE CHAIR. Знаменитий дизайн від подружжя Чарльза і Рей Імс, стало бестселером кабінетів босів і робочих зон в квартирах і будинках. Це крісло не просто зручне, воно поєднує в собі солідну респектабельність і елегантну розкіш.

15 кресел без которых не обходятся современные интерьеры - фото 3

  • КРІСЛО CONTOUR — це типовий представник сучасної класики. Комфортне, зручне, крісло витонченої форми, яке може бути представлено в різних кольорах, є частим представником сучасних віталень.

15 кресел без которых не обходятся современные интерьеры - фото 4

  • КРІСЛО BATLEY LOUNGE. Сучасні тенденції мають величезний попит на крісла в стилі мінімалізм, Batley Lounge ідеально відповідає цьому попиту. Лаконічний продуманий дизайн цього крісла гармонійно впишеться в інтер'єр і внесе в нього особливі стильні нотки.

15 кресел без которых не обходятся современные интерьеры - фото 5

  • КРІСЛО TAYLOR и TL – ці крісла ідеально виглядають, як в комплекті з диванами цієї ж серії, так і як окремий елемент інтер'єру. Класичні крісла з підлокітниками в непомітних кольорах, прекрасно вписуються в модні стильні інтер'єри квартир і будинків.

15 кресел без которых не обходятся современные интерьеры - фото 6

  • КРІСЛО-КАЧАЛКА. Takeandlive - як інтернет-магазин сучасних меблів має і свої дизайнерські розробки. Стильна зручність - цим все сказано !!!

  • КРІСЛО SHELL LOUNGE CHAIR. Унікальне крісло, зручність якого вище, ніж можна оцінити візуально. Його дизайн ексклюзивний і він додає інтер'єру особливий шарм.

15 кресел без которых не обходятся современные интерьеры - фото 7

  • КРІСЛО CURVE. М'яке текстильне крісло з дерев'яним каркасом - символ надійності і комфорту віталень кімнат. Додатковою перевагою текстильних крісел є можливість вибору оббивок.

  • КРІСЛО Q1. Крісло від українських дизайнерів, створення якого присвячено революціонеру науки - Річарду Бакмінстеру Фуллеру. Крісло подібно геодезичному куполу - здатне витримувати великі навантаження, при цьому візуально створюючи ефект легкості. Сферична форма крісла враховує всі ергономічні вимоги, привносячи в інтер'єр брутальний шик.

15 кресел без которых не обходятся современные интерьеры - фото 8

  • КРІСЛО EAMES DAW PATCHWORK - знову робота знаменитих дизайнерів Чарльза і Рей Імс, на цей раз, яскравий і неповторний акцент будь-якого інтер'єру.

15 кресел без которых не обходятся современные интерьеры - фото 9

  • КРІСЛО HORIZON. - Прекрасне поєднання стилю і простоти дизайну від українського виробника.

15 кресел без которых не обходятся современные интерьеры - фото 11

  • СТІЛЕЦЬ HARMON. Стілець HARMON, створений для справжніх естетів преміум класу. Опори металеві, сидіння м'яке, крісло повністю обтягнуте тканиною або шкірою. Елегантно і красиво.

15 кресел без которых не обходятся современные интерьеры - фото 12

  • КРІСЛО-КАЧАЛКА НА НІЖКАХ. Незвичайний дизайн і комфорт цього крісла робить його частеньким гостем не тільки віталень, але і дитячих.

15 кресел без которых не обходятся современные интерьеры - фото 13

Де придбати сучасні крісла?

Ми ще раз переконалися, які цікаві і незвичайні ідеї відвідують дизайнерів всього світу, які тренди актуальні саме сьогодні, як може виглядати Ваша квартира або будинок. Але головними критеріями для вибору, як і раніше залишаються - комфорт, правильне стильове рішення і, звичайно, Ваша особиста симпатія до нового розслаблюючого друга.

Інтернет-магазин Takeandlive так само має в своєму асортименті прекрасні крісла. Київ, як і вся Україна, завжди раді зустрічі у нас в шоу-румі і на сайті takeandlive.com.ua.